Säästä hallintokuluja

Huomattavia säästöjä on tullut myös konttoripuolelle, missä mm. ajojärjestelijöiden työ on helpottunut – paikannustietojen ja viestinnän avulla turhat puhelut ovat jääneet historiaan.

Ajojärjestelijät arvostavat monipuolista, mutta helppokäyttöistä käyttöliittymää, jossa on erittäin laadukas ja tarkka karttapohja – jopa rakennuksien tarkkuudella! Kuljettajat ovat tyytyväisiä myös viestintäpalveluun, jossa viestit ovat uudelleen tarkistettavissa Garmin-navigaattorista.

Asiakkaamme ovat hyötyneet myös Apu Laskutukseen-raportista, jonka avulla voidaan laskuttaa asiakasta oikeasta ajasta, kilometreistä ja kuormasta. Kuljettaja ilmoittaa asiakkaan, kuorman ja/tai kuormanumeron – sen jälkeen NaviFleet tekee laskelmat puolestasi!

Nyt myös autokannan kaikki huollot pysyvät ajan tasalla, kun NaviFleet:n avulla voidaan muistutella tulevista huolloista. Lisäksi tarjouslaskennassa ja reittien suunnittelussa voidaan käyttää omaa apuvälinettä, jonka avulla voidaan optimoida reittivalintoja ja säännöllisiä jakelureittejä. Lue lisää täältä.

Säästä hallintokuluja kaikilla NaviFleet-tuotepaketeilla: NaviFleet-SIMPEL, NaviFleet-iBUTTON, NaviFleet-GARMIN ja NaviFleet-THERMO.

Lähetä alustava tarjouspyyntö tästä.