NaviFleet-DIGIPIIRTURI

Suomessa viranomainen valvoo kuljettajan ajoaikaa ja auton käyttöä. On yrityksen vastuulla kerätä joko paperiset digikiekot tai purkaa digipiirturin tiedot tietyin väliajoin. Purkaus autoista on hidasta ja työlästä – varsinkin jos autot ja yrityskortti ovat eri osoitteissa. NaviFleet - tuotekehityksen ajatuksena on ollut helpottaa tätä yhtälöä ja nyt voimmekin esitellä NaviFleet - DIGIPIIRTURIN ETÄLUVUN.

Palvelu toimii Internetin välityksellä, jossa NaviFleet - laitteisto on ratkaisevassa osassa. Tiedot siirtyvät ja pysyvät NaviFleet - palvelimella ja ne voidaan tarkistaa milloin vain. Tyhjennykset on mahdollista myös aikatauluttaa niin, että ne tulevat järjestelmään automaattisesti halutuin aikavälein.

NaviFleet - DIGIPIIRTURIN etäluku voidaan totetuttaa vain niissä digipiirturien malleissa, jossa on valmistajan puolesta kyseinen toiminta mahdollistettu. Näitä ovat:

– Stoneridge versiosta 7 alkaen
– VDO (Siemens) versioista 1.3 lähtieniStock_000021910792XLarge

Oman yrityksen digipiirturien soveltuvuus NaviFleet - DIGIPIIRTURI etälukuun tarkistetaan autokohtaisesti. Huomioittehan, että palvelun aktivointi (piirturin puolelta) saattaa vaatia korjaamokäyntiä. NaviFleet tarjoaa myös yhteistyökumppanien kautta mahdollisuuden vaihtaa digipiirturi yllämainittuihin malleihin, jolloin varmistetaan palvelun toimivuus – kysy tarjoushinnat erikseen!