Palvelut

NaviFleet - ajoseurantajärjestelmän avulla voidaan seurata ajoneuvojen sijaintia nyt tai reittejä esim. eiliseltä tai viime viikolta. Reaaliaikaisesti saadaan myös ajoneuvojen hetkellinen nopeus ja esim. polttoaineen määrä. Kuljettajantunnistus, työaikaseuranta ja viestintä kuljettajan ja ajojärjestelijän välillä tapahtuu Garmin-navigaattorin avulla. NaviFleet lukee myös tietoja CAN-väylän kautta ja lämpötilaseuranta on mahdollista lisäosilla.

Internet-pohjainen järjestelmämme on helppokäyttöinen ja käyttöoikeustasoja voidaan määritellä niin monia kuin tarvis. Erilaisia alueita tai kohdepisteitä voidaan määrittää ja nimetä asiakaskohtaisesti, jolloin raporttien luku helpottuu. Näiden kohteiden koordinaatit saadaan myös lähetettyä suoraan ajoneuvojen Garmin-navigaattoreihin, jolloin laite laskee suoran reitin pisteeseen. Lisäksi, kuljettajien vihreää ajotapaa voi seurata tyhjäkäyntien, polttoainekulutuksen, kiihdytys-, jarrutus- ja nopeusseurannan avulla.

Uusina palveluina vuonna 2013 NaviFleet:lle on tullut mm. lämpötilaseuranta, reittisuunnittelu ja huoltopäiväkirja. Vuoden 2014 ensimmäisenä uutena palveluna voimme esitellä digipiirturin etäluvun.

NaviFleet - ajoseurantajärjestelmä erottuu kilpailijoista erinomaisella hinta-laatusuhteellaan. Pieneen kuukausimaksuun saadaan sisällytettyä paljon eri ominaisuuksia aina paikannuksesta ja seurannasta, kuljettajantunnistuksesta ja työaikaseurannasta viestintään. NaviFleet tarjoaa myös laajan ja nopean raportointipalvelun, josta jokaiselle yritykselle löytyy varmasti sopivat vaihtoehdot.

LUE LISÄÄ NAVIFLEET:N TARJOAMISTA PALVELUKOKONAISUUKSISTA.

Lue syitä miksi valita NaviFleet! Tai lähetä helposti ja nopeasti tarjouskysely täältä.